Nemanja Nedovic ar putea rata EuroBasket 2017

Nemanja Nedovic va rata, foarte probabil, EuroBasket 2017. Fundașul lui Unicaja Malaga a suferit o accidentare la claviculă.

Jucătorul a declarat pentru o publicație din Spania că nu este vorba despre o ruptură a claviculei, însă este vorba despre o accidentare serioasă. Nedovic precizat că va rămâna alături de echipa națională a Serbiei, însă nu va putea să se antreneze.

El așteaptă rezultatele examenelor pentru a lua o decizie cu privire la eventuala intervenție chirurgicală. Cert este că în proporie de 90%, Nedovic va lipsi de la turneul final.

Serbia nu va miza pe serviciile lui Nikola Jokic, Nemanja Bjelica, Nikola Milutinov, respectiv Nemanja Dangubic la Campionatul European din acest an. De asemenea, Stefan Markovic s-a retras din echipa națională.

Reamintim că echipa antrenată de Aleksandar Djodejevic este vicecampioană mondială și vicecampioană olimpică în exercițiu. De asemenea, tot sub comanda acestui antrenor, Serbia s-a clasat pe locul 4 la EuroBasket 2015.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.