Naționala U18 masculin a pierdut primul joc de pregătire din această vară

Echipa națională U18 masculin a pierdut primul joc de verificare din această vară. Elevii lui Milan Sokic au fost depășiți de Ungaria, la Szekesfehevar, scor 82-61.

Jocul desfășurat vineri (30.06) a demarat sub semnul echilibrului, cele două echipe fiind despărțite de un singur coș la capătul primului sfert, scor 19-17. Diferența a crescut în secvența a 2-a, scorul la jumătatea partidei fiind de 41-30.

Ecartul consemnat la pauză s-a menținut până la intrarea în secvența decisivă, scor 59-48. Tricolorii au avut o nouă cădere în secvența decisivă, pe parcursul căreia s-a consemnat un parțial de 23-13, în urma căruia diferența s-a dublat pe taela de marcaj.

Solyom a avut 14 puncte, iar Arion a adăugat 13 pentru tricolori.

Reamintim că România a jucat la acest meci fără Lucas Tohătan, Dragoș Diculescu și Dimitris Georgiadis. În schimb, maghiarilor le-a lipsit Fazekas Csaba, jucător ce evoluează în primul eșalon al Ungariei. Acesta a suferit o intervenție chirurgicală ce îl va ține departe de teren și la Campionatul European U18 masculin – Divizia B, de la Tallin.

Cele două formații se duelează din nou sâmbătă (01.07), în aceeași locație.

Citiți și

Interviu cu Milan Sokic, antrenorul echipei naționale U18 masculin a României

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.