Naționala U18 feminin a învins în Bulgaria cu ocazia unui meci amical

Echipa națională U18 feminin a României a învins Bulgaria, la Sofia, scor 58-51, într-un meci amical desfășurat în compania formației similare a țării vecine.

Echipa pregătită de către Florin Covaciu a pierdut primul sfert cu scorul de 16-20, dar s-a apropiat la un punct, scor 29-30, la jumătatea partidei. Sferturile 3 și 4 au fost adjudecate de tricolore la diferențe de câte patru puncte pentru o victorie la șapte puncte diferență.

Ana Ferariu a avut 17 puncte, 5 recuperări, 4 intercepții. Kicso Kelemen a adăugat 8 puncte, Iringo Debreczi a adăugat 6 puncte, 5 recuperări, Emilia Mihaela Gherman a terminat cu 6 puncte, în vreme ce Teodora Neagu a bifat 5 puncte, 7 recuperări și 4 intercepții pentru formația tricoloră.

Cele două echipe se întâlnesc din nou în cursul zilei de marți (24.06).

În imagine aveți statistica echipei României:

roubulu18

Naționala U18 feminin a României se pregătește pentru Campionatul European – Divizia B, ce va avea loc la Timișoara și Oradea, în perioada 17-27 iulie anul curent.

Statistică preluată de pe site-ul bgbasket.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.