Naționala de tineret (U20) masculin se pregătește pentru CE de la Szekesfehervar

Reprezentativa de tineret (U20) masculin a României se pregătește pentru participarea la Campionatul European ce va avea loc în această vară în Ungaria. Tricolorii vor disputa două jocuri de pregătire în țara vecină, în compania formației similare a Ungariei.

Formația pregătită de către Claudiu Fometescu va efectua un antrenament la Arena Antonio Alexe din Oradea, pe data de 18 iunie, pentru ca apoi să efectueze deplasarea în Ungaria, la Kecskemet, acolo unde sunt programate cele două partide de pregătire. Programul acestora este:

Meciul 1 – Vineri (19.06), ora 19:00
Meciul 2 – Sâmbătă (20.06), ora 17:00

La întoarcere, tricolorii vor mai face un popas la Oradea, unde este programat un nou antrenament.

Campionatul European U20 masculin – Divizia B, ediția 2015, se va desfășura la Szekesfehervar, între 9 și 19 iulie anul curent. Tricolorii sunt repartizați în Grupa A, alături de Austria, Olanda și Finlanda.

Articole din aceeași categorie

1 comentarii On Naționala de tineret (U20) masculin se pregătește pentru CE de la Szekesfehervar

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.