MVP-ul sezonului precedent aduce victoria pentru Real Madrid de la linia de pedeapsă

Real Madrid a izbutit un parțial de 12-1 cu care a încheiat meciul susținut la Kaunas, pe terenul lui Zalgiris, în etapa a 6-a din sezonul regulat al Euroligii masculine. Ibericii au evitat astfel să piardă pentru a 2-a oară consecutiv la nivelul cestei competiții și s-au impus cu scorul de 68-66.

Susținută puternic din tribune, reprezentanta Lituaniei a avut o atitudine extrem de agresivă și a pus în mare dificultate mașinăria lui Pablo Laso, oprindu-i acesteia ritmul și jocul de tranziție.

sergio

După un prim sfert în care se părea că spaniolii controlează jocul a urmat o perioadă de joc în care apărarea lui Zalgiris părea să facă legea. Balticii au egalat situația până la pauză, după care au trecut în avantaj pe tabela de marcaj. Ex-sovieticii conduceau cu scorul de 57-53 la intrarea în secvența decisivă, una în care nu s-a marcat deloc pe parcursul primelor câteva minute. Zalgiris conducea cu scorul de 65-56, însă Llull și Nocioni au răsturnat situația pe tabela de marcaj.

Real Madrid a avut nevoie de perechea de libere a lui Sergio Rodriguez pentru a răpune o arțăgoasă și rutinată echipă alcătuită aproape în exclusivitate din jucători autohtoni a lui Zalgiris. James Anderson, singurul străin din echipa baltică, a avut ultima aruncare, însă încercarea acestuia de a trimite meciul în prelungiri a fost nereușită.

Lipsită în continuare de aportul lui Rudy Fernandez, Real Madrid a beneficiat de 14 puncte și 7 pase decisive de la Sergio Rodriguez, respectiv câte 11 puncte de la Andres Nocioni și Sergio Llull. De cealaltă pate, Anderson a avut 21 puncte, 9 recuperări și 3 pase decisive pentru Zalgiris.

Real Madrid ajunge la 5-1 cu această victorie, în vreme ce Zalgiris Kaunas are 3-3.

Foto: euroleague.net

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.