Mutările de vineri (28.07) în Euroliga masculină

Brose Baskets Bamberg a anunțat legitimarea lui Quincy Miller. Acesta măsoară 2.06 metri și are 25 ani. El evoluează la poziția 4 și sosește de la Maccabi Tel-Aviv.

În stagiunea 2016/17, Miller a avut 7 puncte și 3.3 recuperări în doar patru partide la nivel de Euroligă. Americanul a jucat în sezonul 2015/16 pentru Steaua Roșie Belgrad, unde a jucat toate meciurile, având medii de 14.1 puncte, 5.7 recuperări și 1.5 capace pe partidă.

Miller îl va substitui la Brose Baskets pe Nicolo Melli și va împărți minutele la poziția 4 cu Luka Mitrovic, alături de care a mai jucat la Steaua Roșie Belgrad.

Valencia Basket a oficializat transferul lui Tibor Pleiss. Pivotul german înalt de 2.18 metri și în vârstă de 27 ani sosește de la Galatasaray Istanbul. A semnat pe doi ani cu campioana Spaniei.

În sezonul precedent, Pleiss a avut medii de 7.7 puncte, 4.6 recuperări și 1.2 capace pe meci în 28 partide la nivel de Euroligă. El are o experiență de șase sezoane în competiția de supremă din Europa la nivel de club.

Marko Keselj este noul jucător al Stelei Roșii Belgrad. El a semnat un contract pe doi ani. Înalt de 2.08 metri și în vârstă de 29 ani, acesta evoluează la pozițiile 3-4.

Keselj a mai evoluat pentru Steaua Roșie între 2008 și 2010. Ultima dată, Marko a evoluat pentru Telenet Oostende, alături de care a devenit campion al Belgiei.

EA7 Milano a oficializat transferul lui Marco Cusin. În vârsă de 32 ani, jucătorul de 2.11 metri evoluează la poziția 5. El sosește de la Avellino, unde a avut 4.6 puncte și 4.9 recuperări pe partidă în 32 prezențe lanivelul primului eșalon din Italia.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.