Mutările lui Panathinaikos Atena

Panathinaikos Atena este unul dintre cele mai active cluburi pe piaţa transferurilor. Elenii au anunţat componenţa staff-ului tehnic şi au oficializat deja trei transferuri.

Saşa Djordjevic va face echipă cu Sani Becirovic în staff-ul tehnic al verzilor. Aceştia au oficializat legitimările ex-iugoslavilor Sasha Pavlovic şi Miroslav Raduljica, respectiv a fundaşului Nick Calathes.

Pavlovic are 32 ani, măsoară 2.01 metri, este jucător de poziţiile 2-3 şi vine de la Partizan. Are 10 ani în NBA cu peste 600 meciuri şi medii de 4.9 puncte cu 1.8 recuperări şi 1.0 pase decisive pe carieră. În Euroligă are trei sezoane cu 22 meciuri şi 9.4 puncte, 1.9 recuperări şi 1.1 pase decisive pe partidă.

Raduljica are 27 ani, este pivot şi măsoară 2.13 metri. A jucat ultima dată pentru Minnesota Timberwolves. Are două sezoane în NBA cu 53 meciuri jucate şi 3.6 puncte şi 2.1 recuperări. În Euroligă a jucat pentru Efes şi Partizan având 14 meciuri cu 4.4 puncte şi 2.4 recuperări pe meci. Miroslav a explodat la FIBA World Cup 2014, chiar sub comanda lui Djordjevic.

În fine, Calathes are 26 ani, măsoară 1.97 metri şi este fundaş. El este cunoscut ca fiind un conducător de joc extrem de util în ambele faze ale jocului, dar la fel de celebru pentru faptul că este extrem de modest la aruncări. Are două sezoane în NBA cu 138 meciuri jucate şi 4.6 puncte, 2.7 pase decisive, 1.9 recuperări şi 1.0 intercepţii. În schimb, la nivel de Euroligă are trei sezoane alături de PAO, cu 59 meciuri jucate şi medii de 5.6 puncte, 2.1 recuperări, 1.9 pase decisive pe partidă.

De notat că Panathinaikos are contracte semnate pe sezonul următor cu DJ Cooper, Vladimir Jankovic, Dimitris Diamantidis, Nikos Pappas, Antonis Fotsis, Eleftherios Bochoridis şi patru jucători greci sub 18 ani.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.