Mutările lui EA7 Milano

Emporio Armani Milano este unul dintre cluburile cu forță financiară din vestul Europei în baschetul masculin la nivel de club. Ratarea obiectivelor din sezonul competițional 2014/15 a condus la o schimbare majoră, atât la nivelul lotului de jucători, cât și pe banca tehnică. Mișcări posibile prin prisma rețetei financiare generoase.

Jasmin Repesa a fost numit în funcția de antrenor principal. Croatul îi succede în funcție lui Lucca Banchi, cel care a câștigat campionatul Italiei cu Siena în 2013 și cu Milano în 2014.

Acesta a legitimat nu mai puțin de 12 jucători. Ei sunt: Andrea Cinciarini, Charles Jenkins, Oliver Lafayette, Andrea Amato, Andrea La Torre, Robbie Hummel, Jamel McLean, Milan Macvan, Gani Lawal, Riccardo Cervi, Krunosav Simon, respectiv Daniele Magro.

Din echipa care a jucat în sezonul 2014/15, au rămas Bruno Cerella și Alessandro Gentile.

În schimb, de la echipă au plecat: Jonathan Tabu, Daniel Hackett, Marshon Brooks, Linas Kleiza, Nicolo Melli, Samardo Samuels, Joe Ragland, Angelo Gigli, Frank Elegar și Shawn James.

Așadar, pe posturi, EA7 Milano arată în felul următor:

Fundași – Jenkins, Gentile, Lafayette, Amato, Cerella, Cinciarini
Extreme – Simon, McLean, Hummel, La Torre
Pivoți – Macvan, Lawal, Cervi, Magro

Milano este în grupă cu Laboral Vitoria, Anadolu Efes Istanbul, Olympiacos Pireu, Cedevita Zagreb și Limoges CSP.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.