Mutările lui Dinamo Sassari

Dinamo Sassari va juca în următoarea ediție a Euroligii masculine. Acesta este al 2-lea sezon consecutiv pentru formația amintită la cel mai înalt nivel în baschetul european la nivel de club. Această grupare a câștigat în premieră Cupa Italiei (în 2014, performanță repetată în 2015), SuperCupa Italiei (2014), respectiv campionatul italiei (2015).

Va fi cel de-al 6-lea sezon din istoria grupării din Sassari în primul eșalon al baschetului italian. Totodată este al 4-lea sezon consecutiv în cupele europene.

Gruparea pregătită de către Romeo Sachetti a operat o serie de transferuri pentru noul sezon competițional. Cele mai notabile sunt ale lui Marquez Haynes (de la Maccabi Tel-Aviv) și Brent Petway (de la Olympiacos Pireu). Alături de cei doi, Sassari i-a legitimat pe Rok Stipcevic, Christian Eyenga, Jarvis Varnado și Lorenzo D’Ercole.

Echipa care a câștigat toate trofeele în baschetul italian în sezonul 2014/15 are contracte semnate pentru stagiunea 2015/16 cu David Logan, Giacolo Devecchi, Brian Sacchetti, respectiv Matteo Formenti.

În schimb, la capitolul despărțiți notăm un număr mare de jucători, bună parte dintre ei cu impact în sezonul 2014/15. Este vorba despre: Shane Lawal, Jerome Dyson, Edgar Sosa, Jeff Brooks, Rakim Sanders, Misoslav Todic, Massio Chessa, Cheikh Mbodj, Manuel Vanuzzo.

Sassari face parte din aceeași grupă cu CSKA Moscova, Maccabi Tel-Aviv, Unicaja Malaga, Darussafaka Dogus și Brose Baskets Bamberg.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.