Actualizare. BC Mureș nu se deplasează la Timișoara pentru meciul cu Timba

30 noiembrie 2017

În urma multiplelor sesizări primite de la mai mulți cititori, facem următoarele precizări cu privire la situația echipei de baschet BC Mureș:

Cererea de insolvență a fost înregistrata la tribunal în data de 12.10.2017. Sentința prin care s-a deschis insolvența a fost pronunțată în data de 23.11.2017.

Insolvență nu este egal cu faliment. Activitatea clubului poate continua sub supravegherea administratorului judicar, iar plățile pot fi efectuate cu avizul acestuia. Altfel spus, se pot efectua plăți pentru cheltuieli curente, menite tocmai să asigure bunul mers al lucrurilor, în așa fel încât clubul să nu intre în faliment.

Din acest punct de vedere nu există un motiv întemeiat de a se amâna meciul cu Timba Timișoara.

De altfel, în fotbalul românesc s-au consemnat diferite situații în care anumite cluburi au intrat în insolvență. Cele mai celebre cazuri sunt ale lui Dinamo București și CFR Cluj-Napoca. Acestea s-au aflat în insolvență, însă au continuat activitatea și au evitat falimentul.

Click AICI pentru amănunte.

___

29 noiembrie 2017

BC Mureș a anunțat că se află în imposibilitate de a se deplasa la Timișoara, pentru meciul cu BC Timba din localitate. Confruntarea contează pentru etapa a 7-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2017/18 și ar fi trebuie să se desfășoare la finele acestei săptămâni.

Iată comunicatul emis de ardeleni:

Având în vedere faptul, că foştii jucători ai echipei noastre, Daniel Popescu, respectiv Dragoş Andrei au cerut intrarea în isolvenţă a BC Mureş, clubul nostru este în imposibilitatea de a se deplasa la Timişoara în vederea meciului cu Timba.

Tribunalul specializat Tg-Mureş a hotărât pe data de 28 noiembrie: „Admite cererile promovate de creditorii Popescu Daniel- Ionuţ(d.p.) şi Andrei Gragoş Mihai(d.p.) cerere având ca obiect deschiderea procedurii insolvenţei faţă de debitoarea Clubul de Baschet BC Mureş reprezentat prin preşedinte Lungu Cornel cu sediul în Tg. Mureş Sala Sporturilor Tg. Mureş, Parcul Sportiv Municipal nr. 1. Constată că debitoarea este în stare de insolventa.”

Întrunit de urgenţă, conducerea clubului nostru a hotărât că va face apel împotriva acestei hotărâri, dar până la soluţionare, clubul se află în imposibilitatea de a face plăţi.

Din cauza aceasta clubul BC Mureş a cerut amânarea partidei de la Timişioara.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.