BC Mureș continuă cu Santa și Borșa, l-a acontat pe Stăncuț

BC Mureș a anunțat continuarea colaborării cu Szabolcs Santa și Alin Borșa. De asemenea, a oficializat legitimarea lui Bodan Stăncuț.

Primii doi sunt originari din Tîrgu Mureș, formație alături de care au debutat și la care s-au întors vara trecută. Ei au semnat noi angajamente cu formația antrenată de Barnabas Szaszgaspar și George Trif.

Totodată alb-albaștrii au anunțat legitimarea lui Bogdan Stăncuț. El sosește de la BCM U Pitești.

Cei trei completează efectivul de jucători români. Anunțul semnării acordurilor cu cei trei a venit la scurt timp după ce fost oficializată legitimarea mai multor jucători tineri români, care să se potrivească noului regulament implementat în Liga Națională de baschet masculin.

Formația din Tîrgu Mureș are cinci jucători străini sub contract. Rămâne de văzut dacă îl va legitima pe cel de-al 6-lea. Acesta ar urma să fie ultimul transfer al vicecampioanei României din 2013, 2015 și 2016, respectiv finalistei Cupei României din 2015 și 2017.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.