BC Mureș a anunțat contingentul de jucători autohtoni tineri pentru următorul sezon

BC Mureș a anunțat legitimarea unui contingent de jucători autohtoni tineri în perspectiva noului sezon competițional. Alb-albaștrii sunt foarte aproape de a definitiva lotul pentru stagiunea 2017/18.

Astfel, formația antrenată de Barnabas Szaszgaspar și George Trif va miza pe serviciile unui număr impresionant de jucători tineri localnici. Aceștia sunt David Engi Rosenfeld (foto), revenit după împrumutul de la Timba Timișoara și care a făcut parte din lotul U20 masculin al României care a câștigat Campionaul European de tineret Divizia B 2017 la Oradea, Norbert Steff, revenit de la U Cluj-Napoca, Kilyen Ors, a jucat ultima dată în Ungaria, respectiv Florin Ilicov, după împrumutul la Baia Mare și Brăila.

Alți jucători U23 legitimați de BC Mureș sunt Tudor Gîrbea, venit de la Politehnica Iași, respectiv Tudor Bichiș, care a făcut parte din lotul lărgit al echipei ardelene și în sezonul anterior.

Contingentul de jucători străini numără cinci astfel de sportivi. ste vorba despre Goran Martinic și LaMarcus Reed, păstrați din sezonul precedent, respectiv Darius Hargrove, Milivoje Mijovic și Aleksandar Mladenovic, transferați în această vară. Rămâne de văzut dacă și cine va fi cel de-al 6-lea străin.

Totodată, BC Mureș îl are sub contract pe Szabolcs Santa, jucător român peste 23 ani, care a avut prestații solide în finalul sezonului 2016/17. El este originar tot din Tîrgu Mureș.

Este neclară situația lui Alin Borșa, un alt jucător originar din Tîrgu Mureș, peste 23 ani.

Conducerea clubului din Tîrgu Mureș a anunțat că va organiza o conferință de presă în cursul zilei de vineri (04.08), la care va participa staff-ul administrativ și staff-ul tehnic, alături de jucătorul David Engi Rosenfeld, dar și de Zsolt Soos, antrenorul echipei de mini baschet din cadrul BC Mureș.

Foto: Cătălin Soare / www.fiba.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.