Murcia câștigă în pofida problemelor lui Gerald Lee

UCAM Murcia, noua echipă a lui Gerald Lee, a repurtat o victorie convingătoare la Sevilla, pe terenul unei echipe de EuroCup, însă aflată în cursă pentru evitarea retrogradării din Liga ACB. Meciul contând pentru etapa a 22-a în campionatul Spaniei s-a încheiat cu scorul de 96-83.

Murcia s-a desprins la 31-13 și a păstrat avantajul de 18 puncte până la pauză. Acesta a trecut dincolo de 20 puncte în sfertul al 3-lea, pentru ca pe finalul meciului formația gazdă să recupereze o parte din deficit. Chiar și așa, Murcia a repurtat o victorie clară.

4

Nemanja Radovic a avut 18 puncte, Scott Wood a adăugat 17, iar Scott Bamforth a terminat cu 14. Alți trei jucători au atins borna 10 în dreptul punctelor marcate pentru formația învingătoare. În replică, Willy Hernangomez a totalizat 23 puncte și 11 recuperări pentru Sevilla.

Gerald Lee a avut 11 minute de joc în această partidă. Fostul pivot al Asesoftului nu a reușit să marcheze, contribuit cu 2 recuperări, înainte de a fi descalificat pentru cinci greșeli personale. Jucătorul finlandez are 42 minute jucate în trei meciuri la nivelul Ligii ACB, dar nu a reușit să marcheze vreun coș din acțiune până la această oră. El are 0/10 din acțiune și 1/2 la linia de pedeapdă. Lee are 9 recuperări și 12 greșeli personale comise până la această oră, cu -15 puncte de eficiență. Se pare că adaptarea la nivelul campionatului iberic este un proces de durată pentru fostul jucător al campioanei României.

După 22 meciuri disputate, Murcia are 10-12 la general și se situează pe locul 10 în clasamentul general.

Foto: Cătălin Soare / www.sportaction.ro

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.