Muhamed Pasalic continuă alături de CSM CSU Oradea

CSM CSU Oradea a anunțat continuarea colaborării cu Muhamed Pasalic. Bosniacul în vârstă de 30 ani va bifa cel de-al 3-lea sezon consecutiv în Liga Națională a României.

Muha evoluează la pozițiile 1-2. El poate să creeze pentru colegi, este un shooter precis și care pedepsește defensiva adversă dacă aceasta îi oferă spațiu de aruncare, dar în același timp poate să-și ajute echipa în defensivă.

În sezonul 2016/17, Pasalic a jucat pentru CSM CSU Oradea în Liga Națională, Basketball Champions League, dar și în SuperCupa României, Cupa României și FIBA Europe Cup. El a bifat 59 prezențe în toate competițiile.

Statisticile sale au fost:

– 9.3 puncte, 2.4 pase decisive, 1.8 recuperări și 0.8 intercepții pentru 8.9 la eficiență în 24:04 minute pe partidă în LNBM

– 8.9 puncte, 2.8 pase decisive, 1.8 recuperări și 0.5 intercepții pentru 9.1 la eficiență în peste 26 minute pe meci în BCL

Cel mai bun meci al lui Pasalic din punct de vedere statistic în sezonul recent încheiat a fost chiar ultimul. El a marcat 27 puncte, cu 7/9 la aruncările de pe semicerc și 83% la aruncările din acțiune, pentru 29 la eficiență, 17 la +/- și a înscris toate punctele sale cu aruncări din acțiune la succesul, scor 72-71, repurtat pe terenul lui CSU Sibiu, cu care CSM CSU Oradea a obținut medalia de bronz în ediția 2016/17 a LNBM și a 4-a medalie națională în ultimele cinci ediții desfășurate.

Muhamed Pasalic continuă alături de CSM CSU Oradea. Bine ai revenit Muha!Detalii – https://www.csmoradea.ro/muhamed-pasalic-continua-alaturi-de-csm-csu-oradea/

Posted by CSM Oradea on 14 Iulie 2017

De notat că Oradea este prima locație din afara Bosniei-Herțegovina în care Pasalic semnează pentru al 2-lea sezon consecutiv. El a jucat două sezoane pentru Aris Salonic, însă a făcut-o în două perioade întrerupte de un sezon în Hexagon.

Pasalic este cel de-al 2-lea jucător străin legitimat de bihoreni în această vară. Primul a fost muntenegreanul Goran Gajovic. Acesta vine după experiența din primul eșalon al Franței, acolo unde a jucat pentru JDA Dijon.

Foto: fiba.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.