Morris Sharaud Curry a fost legitimat de Steaua CSM EximBank București

Morris Sharaud Curry este noul jucător al Steaua CSM EximBank București. Anunțul a fost făcut în cursul serii de sâmbătă (04.03), la scurt timp după încheierea meciului cu BCM U Pitești, din etapa a 23-a a sezonului regulat în LNBM.

În vârstă de 29 ani, Curry este american. El voluează la poziția 1 și se află la primul contact cu baschetul românesc. În actuala stagiune, jucătorul amintit a evoluat penru Antibes, a 16-a clasată în prinul eșalon din Hexagon. Aici a bifat medii de 9.2 puncte, 4.3 pase decisive și 3.6 recuperări pentru 8.6 la eficiență.

Absolvent al universității Providence College din Rhode Island, Curry și-a început cariera profesionistă în anul 2010. El a jucat în Polonia, Grecia, Austria, Germania, Finlanda, Bulgaria, Franța și Estonia. El a câștigat Cupa și SuperCupa Austriei, respectiv titlul de MVP al sezonului în aceeași țară.

Prin această mutare, Steaua CSM EximBank București are din nou șase jucători străini sub contract. Cel mai probabil, Curry a fost înregimentat înaintea datei limită în ceea ce privește perioada de extra transfer.

Legitimarea lui Curry se înscrie într-o listă consisdentă de modificări la nivelul Stelei în ultima perioadă. În ordine cronologică vorbim despre despărțirea de Claudiu Fometescu, Milorad Perovic și Cam Long. În schimb, la capitolul sosiri sunt trecuți antrenorii Jukka Toijala și Sașa Ocokolic, respectiv jucătorii Iuri Fraseniuc și Morris Sharaud Curry.

Formația din București nu a făcut nici măcar o referire la despărțirea de Cam Long, principalul creator al echipei și lider statistic al militarilor la multiple capitole în perioda petrecută în capitala României. Se pare că până la această oră nu a fost semnată clauza de reziliere a contractului.

Steaua CSM EximBank București se situează pe locul al 3-lea în LNBM, având 12-7 la general.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.