AS Monaco obține a 11-a victorie consecutivă în Champions League

AS Monaco continuă parcursul perfect în Basketball Champions League 2017/18. Formația antrenată de către Zvezdan Mitrovic a depășit pe Dinamo Sassari, scor 87-55, într-un meci contând pentru etapa a 11-a în sezonul regulat.

După un prim sfert echilibrat, adjudecat de monegasci la limită, s-a consemnat desprinderea echipei ce reprezintă LNB Pro A, grație unui parțial de 24-8. Acesta a fost urmat de un parțial de 33-15, astfel încât cu zece minute înainte de final diferența era de 35 puncte.

Christopher Evans a avut 23 puncte, 7 recuperări, 3 pase decisive, Elmedin Kikanovic a adăugat 18 puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive, iar Sergyi Gladyr a terminat cu 11 puncte, 6 recuperări pentru învingători.

Astfel, AS Monaco ajunge la 11-0 și este deja câștigătoare a Grupei A. Nicio altă echipă nu are mai puțin de două înfrângeri în întreaga competiție. În schimb, cu 4-7 la general, Dinamo Sassari se menține pe locul 5, dar se îndepărtează de ultimul loc ce asigură calificarea în playoff.

Foto: championsleague.basketball

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.