Moment special la confruntarea Steaua CSM EximBank vs CSM CSU Oradea

Meciul dintre Steaua CSM EximBank București și CSM CSU Oradea, contând pentru etapa 30 din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2016/17, va avea parte de un moment inedit. Acesta îl va avea în prim plam pe câștigătorul unui concurs organizat de clubul militar, prin care suporterii au fost invitați să-și aducă cât mai mulți prieteni la meciurile formației din capitală.

Radu Rugiubei a fost câștigătorul concursului „Joacă pentru Steaua”. El va fi recompensat cu statutul de jucător al echipei militare pentru un meci din LNBM. El a fost legitimat, incluzând analize medicale, legitimație de jucător, înscrierea pe foaia de arbitraj și așa mai departe, pentru meciul amintit.

Noul jucător al Stelei va intra pe parchet la primul angajament al partidei cu campioana în exercițiu a României. Se va juca un minut demonstrativ, în transmisiune directă la DigiSport, după care va demara meciul propriu zis, unul important în perspectiva luptei pntru pozițiile 2-3-4 la încheierea sezonului regulat al LNBM. Conducerea clubului din Oradea a primit cu brațele deschise această inițiativă.

Este fără îndoială o acțiune originală pentru baschetul și chiar întreg sportul românesc. Aceasta se înscrie într-o listă întreagă de acțiuni, momente și evenimente cu totul aparte realizate la meciurile de pe teren propriu ale Stelei CSM EximBank București. Fără îndoială, dacă s-ar acorda un astfel de premiu, formația din capitală ar fi principală favorită la titlul de cel mai bun și consistent program de marketing al sezonului.

Confruntarea dintre Steaua CSM EximBank București și CSM CSU Oradea se dispută miercuri (29.03), ora 17:00, la Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazul din capitală. Partida face parte din programul etapei a 30-a în sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2016/17.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.