Miodrag Perisic nu mai este antrenorul lui CSU Atlassib Sibiu

CSU Sibiu a anunțat că și-a separat drumul de antrenorul Miodrag Perisic. In urma celor cinci înfrângeri suferite în ultimele șase partide oficiale susținute, incluzând o serie de patru eșecuri în succesiune pe teren propriu, formația de pe Cibin a decis să renunțe la colaborarea cu tehnicianul ex-iugoslav.

Perisic a preluat pe CSU Sibiu în cursul sezonului 2012/13, după ce ardelenii s-au despărțit de Dragan Petricevic. Sârbul a condus pe CSU Sibiu spre calificarea în playoff-ul Ligii Naționale în sezonul 2013/14, respectiv spre turneul final de Cupa României în sezonul actual.

De-a lungul carierei, Perisic a mai antrenat în România la U Mobitelco Cluj-Napoca, alături de care a disputat o finală în Liga Națională, respectiv la CS Otopeni, alături de care a avut o calificare la turneul final de Cupa României.

Potrivit csusibiu.ro, locul lui Perisic a fost preluat de către Cătălin Vulc, cel care a mai fost antrenor  principal la formația galben-albastră în sezonul 2011/12. Acesta a fost ulterior asistent atât pentru Petricevic, cât și pentru Perisic.

În prezent, CSU Sibiu are 9-10 la general și se situează pe locul al 9-lea în Liga Națională. De notat că lotul de jucători nu mai poate suferi modificări, perioada de transfer încheindu-se pe 28 februarie. Primul meci fără Perisic se va desfășura miercuri (04.03), când sibienii se deplasează pentru meciul cu BC Mureș.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.