Milos Teodosic va absenta la EuroBasket 2017

Milos Teodosic îngroașă lista absențelor de marcă la EuroBasket 2017. Liderul echipei naționale a Serbiei, alături de care a cucerit câte un argint european, mondial și olimpic, nu va juca la turneul din acest an.

Anunțul a fost făcut de către federația sârbă de specialitate în cursul zilei de duminică (20.08). Teodosic a absentat la toate jocurile de pregătire și conform unor surse din interiorul echipei naționale a Serbiei acesta nici nu s-a antrenat cu echipa în perioada petrecută în cantonament.

Antrenorul Sașa Djordjevic a precizat următoarele:

„Avem grijă de jucătorii noștri, de sănătatea lor. Am luat decizia, împreună cu Teodosic, ca el să nu joace la EuroBasket 2017. Milos este un jucător devotat echipei naționale și a participat la absolut toate competițiile din ultimii ani. Nu se pune la îndoială dorința lui de a jucat pentru Serbia. Din păcate în situația de față dorința este insuficientă. Este un mare handicap pentru noi, dar ambițiile noastre sunt neschimbate.”

Teodosic a jucat în fiecare an pentru prima reprezentativă a Serbiei din 2007.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.