Milan Milovanovic a semnat cu Phoenix Galați

Milan Milovanovic este noul jucător al echipei Phoenix Galați. El sosește de la KK Konstantin Niș și se află la primul angajament în România.

Înalt de 2.05 metri, în vârstă de 25 ani, Milovanovic a avut medii statistice de 10 puncte, 4.8 recuperări și 0.7 intercepții în 19 minute pe partidă pentru 10.8 la eficiență, în ediția 2015/16 a Superligii Serbiei. El evoluează la poziția 5.

În pofida faptului că este un jucător tânăr, Milovanovic s-a remarcat prin faptul că poate să joace cu spatele la coș. De asemenea, site-ul oficial al dunărenilor îl descrie pe noul component al echipei ca fiind un jucător care înțelege foarte bine jocul de baschet, fiind o piesă de mare utilitate în ambele faze ale jocului.

De-a lungul carierei, Milovanovic a jucat pentru FMP, Radnicki, Steaua Roșie, Vojvodina și Mega Leks în Serbia. El a evoluat și în Bulgaria, la Balkan Botevgrad.

Formația pregătită de către Florin Nini a anunțat deja continuarea colaborării cu Milos Pesic și Milos Bojovic, respectiv legitimările debutanților Travis Daniels și James Waters. În plus, Galațiul l-a transferat pe Cătălin Vlaicu.

În prezent, Phoenix Galați are cinci jucători străini, numărul maxim de astfel de jucători admiși pe foaia oficială într-un meci din ediția 2016/17 a LNBM.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.