Mike James a semnat cu Phoenix Suns, după trei sezoane în Euroligă și cinci în Europa

Mike James a semnat un contract cu Phoenix Suns. Fundașul american se întoarce în SUA după ce a petrecut ultimii cinci ani pe bătrânul continent. De notat că jucătorul aintit evoluează pentru gruparea din Arizona în NBA Summer League din Las Vegas și a făcut-o, pentru aceeași grupare și în 2015.

Înalt de 1.85 metri și în vârstă de 27 ani, James a semnat primul său angajament în NBA. El vine după trei sezoane la nivel de Euroligă, acolo unde a jucat pentru Baskonia și Panathinaikos, având 70 meciuri jucate cu șapte titularizări și a avut medii de 11.4 puncte, 2.6 pase decisive și 2.4 recuperări pe partidă în cea mai importantă competiție continentală destinată echipelor de club.

Foto: Eurokinissi Sports / ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ

În sezonul 2016/17, alături de Panathinaikos, James a avut medii de 13.1 puncte și 3.0 pase decisive în 25 partide disputate la nivel de Euroligă. De asemenea, a avut 12.0 puncte și 2.8 pase decisive în 24 partide disputate în campionatul Greciei.

De-a lungul carierei sale profesioniste, demarată în anul 2012, imediat după absolvirea universității Lamar, James a jucat în Croația, Israel, Italia, Spania și Grecia.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.