Mihai Paul se retrage din activitate

Mihai Paul se retrage din activitate. Anunțul a fost făcut prin intermediul site-ului oficial al ultimei echipe pentru care acesta a evoluat, Steaua CSM EximBank București.

În vârstă de 35 ani, Paul a precizat următoarele:

“Am decis că îmi voi încheia cariera cu ceva timp înainte să se termine sezonul, însă în primele zile după finala de Liga Națională, am fost prins într-un carusel emoțional. Mi-am dorit extrem de mult să câștig un titlu cu Steaua. Este puțin prea devreme să conștientizez faptul că s-a încheiat un capitol în viața mea. Cu un ochi voi râde, iar cu altul voi plânge… Nu este zi în care să nu văd ce rol imens a avut baschetul în șlefuirea persoanei care sunt azi”.

Un amplu interviu cu Mihai Paul poate fi lecturat AICI.

Paul se retrage din postura de căpitan al Stelei, formație pentru care a evoluat în ultimii trei ani. De-a lungul carierei, el a mai jucat pentru Dinamo București în două perioade diferite, Elba Timișoara, CSU Asesoft Ploiești, BCM U Pitești, CSM București, U-Mobitelco Cluj-Napoca, respectiv CSU Sibiu. De asemenea, la începutul carierei a jucat în Puerto Rico.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.