Miha Zupan încearcă să-și apere titlul continental în competiția celor cu deficiență de auz

Miha Zupan a fost desemnat căpitan al echipei naționale a Sloveniei pentru Campionatul European al surzilor la baschet masculin. Evenimentul se desfășoară la Salonic, între 23 iunie și 2 iulie.

Echipa jucătorului care a devenit campion al României alături de CSM CSU Oradea a fost repartizată în Grupa A. Aici, Slovenia se va duela cu Israel (24.06), Italia (26.06), Lituania (27.06) și Ucraina (28.06).

Actualmente, Slovenia este campioană a Europei în exercițiu în baschetul masculin destinat surzilor. Primele șase clasate la ediția din acest an se califică pentru Jocurile Olimpice pentru persoane cu deficiență de auz, eveniment programat a se desfășura anul viitor, în Turcia.

Foto: zveza-gns.si

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.