Memorialul Elemer Tordai, ediţia a IX-a

Miercuri, 13 septembrie, debutează, la Sibiu, a noua ediţie a Memorialului Elemer Tordai. Turneul amical dedicat memoriei fostului căpitan al echipei din localitate, stins din viaţă în 2007, la vârsta de 36 de ani, aliniază la start trei formaţii din România, BCM U Piteşti, BC Mureş şi BC CSU Sibiu, şi una din Slovacia, KB Kosice.

Programul turneului

Miercuri, 13 septembrie
BCM U Piteşti vs. KB Kosice, ora 17:00
BC CSU Sibiu vs. BC Mureş, ora 19:00

Joi, 14 septembrie
Finala mică, ora 17:00
Finala mare, ora 19:00

Intrarea la toate meciurile va fi liberă.

Rezultate presezon

Fiecare dintre echipele româneşti angrenate în turneu au jucat până acum partide de pregătire. Echipa gazdă şi BCM U Piteşti au participat la turneul amical de la Cheile Grădiştei, apoi Sibiul a luat parte la Cupa Timişoara, în timp ce argeşenii şi BC Mureş au evoluat la Cupa Mureş.

CSU Sibiu vs. U BT Cluj Napoca 82 – 93, Turneu amical Cheile Grădiştei

BCM U Piteşti vs. U BT Cluj Napoca 68 – 76, Cupa Mureş
BCM U Piteşti vs. Politehnica Iaşi 91 – 82, Cupa Mureş
U BT Cluj Napoca vs. BC Mureş 86 – 63, Cupa Mureş

CSU Sibiu vs. BC Timişoara 89 – 85, Cupa Timişoara
CSU Sibiu vs. KK Vrsac 65 – 66, Cupa Timişoara

CSU Sibiu şi BCM U piteşti s+au întâlnit şi la Turneul amical de la Cheile Grădiştei, dar nu s-a ţinut scorul respectivei partide.

Expoziţie foto

În ziua de debut a turneului, la Sala Transilvania, va fi vernisajul expoziţiei de fotografie ”Emoţii galben-albastre”. Trei fotografi acreditaţi la meciurile echipei din Sibiu, Ana-Maria Mătuşoiu, Cristian Cojocariu şi Adrian Bugariu vor expune 30 de fotografii adunate de+a lungul sezonului 2016/17.

Acţiune caritabilă

BC CSU Sibiu împreună cu Asociaţia P.A.V.E.L. desfăşoară, pe parcursul turneului, o campanie menită să strângă fonduri pentru sprijinirea copiilor bolnavi de cancer. Mai multe detalii AICI.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.