Medie de 100 puncte pe meci în playoff pentru U-BT Cluj!

U-BT Cluj-Napoca are o medie de exact 100 puncte marcate pe meci în actuala ediție a playoff-ului LNBM. Formația antrenată de Mihai Silvășan are 5-0 în această fază a competiției.

Gruparea depe Someș are o medie de 15.6 coșuri de trei puncte marcate pe meci. Așadar, Clujul pune peste 46 puncte pe partidă din aruncări de la mare distanță. Adică aproape jumătate din totalul puntelor echipei amintite provin de pe semicerc. Performanța este cu atât mai impresionantă cu cât ea s-a consemnat constant în acest playoff, cel puțin până la această oră.

Ar mai fi de adăugat faptul că U-BT Cluj-Napoca are un procentaj de 51.3% la aruncările de trei puncte.

Aceeași echipă are o medie de 40 puncte marcate pe meci din aruncări de două puncte, cu un procentaj de 65%.

Ofensiva echipei clujene este completată de o medie de 25.0 pase decisive, respectiv 124.4 puncte de eficiență pe meci.

Pe de altă parte, adversarii Clujului, Craiova și Oradea, au marcat 5.4 coșuri de trei puncte pe meci, cu un procentaj de 26.2%. Așadar, de trei ori mai puține reușite din spatele semicercului cu o precizie la jumătate din cea a formației de pe Someș.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.