Meciul România vs Ungaria ar trebui să consemneze un nou record absolut de asistență la un eveniment sportiv indoor din România

Meciul dintre România și Ungaria s-ar putea desfășura cu casa închisă. Confruntarea din runda a 4-a a Grupei C la EuroBasket 2017, de la Cluj-Napoca, se va desfășura marți (05.09), cu începere de la ora 20:30.

În jurul orei 14 din ziua meciului mai erau disponibile câteva zeci de bilete pentru jocul amintit. Programul de marți cuprinde alte două jocuri foarte interesante. Este vorba despre meciul dintre Muntenegru și Cehia, extrem de important în lupta pentru calificare, respectiv acela dintre Spania și Croația, care opune două echipe neînvinse, cu pretenții declarate de câștigare a medaliilor și va stabili numele câștigătoarei grupei de la Cluj-Napoca.

Luni (04.09), la meciul României cu Spania au participat aproximativ 8.200 spectatori. Este un nou record absolut de asistență la o manifestare sportivă indoor în țara noastră. Organizatorii preconizează faptul că acesta va fi depășit la confruntarea cu Ungaria.

Sala Polivalentă Cluj-Napoca are o capacitate de 9.300 locuri după lucrările de mărire a acesteia. Inițial, capacitatea sălii a fost de aproape 7.000 locuri.

Bilanțul confruntărilor directe la EuroBasket, între România și Ungaria incluzând calificări și turneu final, este favorabil maghiarilor cu 9-3. Prima întâlnire datează din 1955, fiind adjudecată de maghiari cu scorul de 24-17. Ultima s-a consemnat în anul 2001, câștigată tot de Ungaria cu 88-72.

Duelul dintre România și Ungaria va fi transmis în direct la TVR 2.

Foto: FIBA.basketball

Articole din aceeași categorie

1 comentarii On Meciul România vs Ungaria ar trebui să consemneze un nou record absolut de asistență la un eveniment sportiv indoor din România

  • As fi extrem de mulțumit dacă am putea reuși sa raminem în meci pină spre sfârșit. Sper sa avem o seara inspirata și sa ne intre în cos. Hai România!!

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.