Meciul Italia vs România se joacă cu „casa închisă”

Meciul dintre Italia și România, programat a se desfășura vineri (24.11), ora 21:15, la Pala Ruffini din Torino, se va desfășura cu casa închisă. Anunțul oficial a fost făcut prin intermediul contului de Twitter al federației italiene de specialitate.

Confruntarea face parte din programul primei etape în calificările pentru FIBA Basketball World Cup 2019. Potrivit organizatorilor sunt așteptați 5.000 de spectatori la meciul amintit. De notat că Italia a mai jucat în această sală la turneul preolimpic 2016, un eveniment încheiat trist pentru „tifosi”.

Pala Ruffini a fost construită și dată în folosință în anul 1961, fiind supusă unui amplu proces de modernizare în anul 2004. Ea a găzduit EuroBasket 1979, respectiv finala Cupei Saporta 1993. Pe parcursul acestui sezon, Pala Ruffini găzduiește meciurile echipei Fiat Torino în EuroCup și Lega Basket Serie A.

Organizatorii meciului au anunțat că una dintre principalele atracții ale meciului va fi prezența pentru a 138-a oară în echipamentul primei reprezentative a Italiei pentru Pietro Aradori. El a jucat la trei ediții ale EuroBasket, dar și la amintitul turneu preolimpic. Aradori a fost numit căpitan de echipă la startul acestei campanii.

Confruntarea de la Pala Ruffini este transmisă în direct la DigiSport.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.