Meciul 5 al seriei dintre Olympiacos Pireu și Anadolu Efes se va juca cu casa închisă

Olympiacos Pireu a anunțat că s-au epuizat biletele pentru Meciul 5 al seriei cu Anadolu Efes istanbul din playoff-ul Euroligii – ediția 2016/17. Site-ul oficial al clubului elen a fost căzut preț de mai multe ore după terminarea Meciului 4 al aceleiași serii, adjudecat de greci la Istanbul.

Interesul masiv manifestat de suporterii lui Olympiacos a condus la căderea site-ului. Cei care au reușit totuși să-l acceseze au beneficiat de șansa achiziționării tichetelor pentru Meciul 5, programat a se desfășura marți (02.05), ora 21.00 la Peace and Friendship Stadium.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός σας ενημερώνει ότι τα εισιτήρια για τον πέμπτο αγώνα των Playoffs της Turkish Airlines EuroLeague κόντρα στην Αναντολού Εφές (Τρίτη 02/05 στις 21:00), εξαντλήθηκαν! #OLYEFS #SoldOut

Posted by Olympiacos B.C. on 29 Aprilie 2017

Va fi al 2-lea Meci 5 din playoff-ul Euroligii masculine între aceste echipe. Ele s-au duelat în urmă cu patru ani, când decisivul s-a desfășurat în aceeași locație. Olympiacos s-a impus atunci cu scorul de 82-72. Grecii au izbutit atunci să-și apere trofeul și să câștige Euroliga pentru a 2-a oară consecutiv.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.