Maxim Kikus este noul jucător al Craiovei

Maxim Kikus este noul jucător al echipei SCM U Craiova. El are 23 ani, măsoară 1.88 metri și evoluează la pozițiile 1-2.

Potrivit site-ului oficial al oltenilor, Kikus are dublă cetățenie, română-iseaeliană. Acesta sosește de la Galil Elyion, unde a avut medii de 14.5 puncte, 4.0 recuperări și 2.0 pase decisive pe partidă. El a jucat 31 meciuri în sezonul 2016/17 și a ocupat locul al 12-lea în cel de-al 2-lea eșalon al baschetului israelian.

Noul jucător al Craiovei a evoluat pentru naționala U16 și U20 a Israelului. El a debutat la nivel de seniori, în primul eșalon din Israel, la vârsta de 18 ani, alături de Galil Gilboa.

În așteptarea prevederilor regulamentului specific pentru sezonul 2017/18 în Liga Națională, Kikus ar putea evolua ca jucător autohton, chiar dacă el este un produs al baschetului israelian.

SCM U Craiova l-a numit în funcția de antrenor principal pe Rami Hadar. Acesta a legitimat deja trei jucători străini. Este vorba despre americanii Jamar Samuels și Earl Watson, respectiv estonianul Martin Paasoja.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.