Mascota EuroBasket 2017 prezentă în arenele din Liga Națională

Mascota Eurobasket 2017 – Sam Dunk – a fost prezentă la Sibiu, Oradea și Pitești, cu ocazia meciurilor din prima etapă în TOP 6 din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet msculin. Acesta s-a fotografiat cu jucătorii echipei naționale, cu mascotele echipelor gazdă și cu o spectatorii prezenți la Sala Transilvania, Arena Antonio Alexe și Sala Sporturilor Trivale.

Sam Dunk își va continua periplul prin arenele din LNBM în cursul săptămânii următoare. El va fi prezent în București, la Sala Dinamo și Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazul, la Sala Constantin Jude din Timișoara, respectiv la Sala Horia Demian din Cluj-Napoca.

Aceasta este prima acțiune de promovare a EuroBasket 2017 realizată în LNBM.

Foarte probabil, mascota va fi prezentă în toate cele zece săli din LNBM, în prim fază fiind vizibilă la meciurile transmise în direct la DigiSport. De altfel, camerele postului TV amintit l-au surprins pe Sam Dunk socializând în arenele amintite în prima etapă din TOP 6.

Foto: Roby Boros, Alina Cojocaru & www.scmpitesti.ro

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.