Martin Paasoja, al 3-lea estonian din istoria Craiovei

Martin Paasoja este noul jucător al echipei SCM Universitatea Craiova În vârstă de 24 ani, înalt e 1.91 metri, sportivul originar din Estonia evoluează la poziția 2.

Sportivul baltic are o experiență de șase sezoane la nvel de seniori. El a avut angajamente cu Parnu și Rapla. Alături de prima a disputat un sezon, pentru ca alături de cea din urmă să dispute cinci stagiuni. De altfel, Paasoja vine la Craiova din postură de vicecampion al Estoniei.

În sezonul 2016/17, la nivelul campionatului estonian, Paasoja a avut medii de 11.5 puncte, 3.9 recuperări și 2.7 pase decisive în aproape 30 minute pentru 11.3 la eficiență pe partidă. El a jucat 38 meciuri și a avut procentaje de 46% la două puncte, 33% la trei puncte și 79% la linia de pedeapsă.

În 14 partide în Liga Baltică, Paasoja a avut medii de 9.9 puncte, 3.4 recuperări și 3.2 pase decisive pentru 7.3 la eficiență.

Paasoja devine al 3-lea jucător originar din Estonia legitimat la Craiova. Primii doi au fost Sten Sokk și Reinar Hallik. Ambii s-au întors între timp în țara natală.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.