Marko Sutalo a semnat cu Boulazac

Marko Sutalo a fost legitimat de formația franceză Boulazac. În vârstă de 34 ani, bosniacul sosește de la Dinamo București.

Înalt de 1.94 metri, Sutalo este jucător de poziția 2, fiind un shooter clasic. El a avut medii de 15.6 puncte, 2.9 pase decisive și 2.7 recuperări pe meci. De notat că Marko are trei sezoane la activ în primul eșalon baschetbalistic al României: unul cu BCM U Pitești și două cu Dinamo București.

De notat că Boulazac se situează pe locul al 4-lea în LNB Pro B, al 2-lea eșalon din Hexagon. Formația amintită are 19-14 la general și mai are o etapă de disputat din sezonul regulat. Ulterior se va desfășura playoff-ul, care va determina numele echipelor promovate în prima ligă din Franța.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.