Marko Marinovic și Dino Gregory nu mai fac parte din lotul Craiovei

SCM U Craiova a reziliat contractele pentru doi jucători străini. Este vorba despre fundașul Marko Marinovic și pivotul Dino Gregory. Anunțul a fost făcut cu o zi înaintea ultimului meci din anul 2016 al formației oltene.

Marinovic a fost legitimat în vară de olteni. El a bifat 12 prezențe în LNBM și a avut mdii de 11.3 puncte, 4.8 pase decisive, 2.2 recuperări și 2.4 posesii pierdute pentru 10.2 la eficiență în 28 minute de joc. Sârbul a fost liderul Craiovei la pase decisive, posesii pierdute și a avut cele mai multe reușite de trei puncte.

Lotul Craiova nu mai arată precum cel din imagine

Gregory a venit la Craiova sub formă de extra-transfer. El a devenise al 5-lea străin din lotul echipei la momentul legitimării sale. Americanul a avut opt prezențe cu medii de 7 puncte, 4.9 recuperări, 1.0 capace și 1.9 posesii pierdute pentru 7.3 la eficiență în 26 minute pe partidă. Gregory a fost liderule chipei la capac și a comis cele mai multe greșeli personale pe partidă.

Reamintim că formația antrenată de către Vladimir Vuksanovic a legitimat un fundaș american în persoana lui Tayloe Taylor, respectiv pe Cătălin Burlacu. Alb-albaștrii au ajuns la cinci din maximul posibil de șase extra-transferuri.

De notat că formația din Craiova a schimbat aproape întreg backcourt-ul de la începutul sezonului după ce Filip Sepa a fost concediat pentru a i se face loc lui Darius Hargrove.

În prezent Craiova are următorul lot de jucători:

Fundași și extreme – Tayloe Taylor, Darius Hargrove, Jamar Abrams, Florin Popa, Baris Aktas, Silviu Lupusavei, Andrei Damian, Iulian Corneanu
Pivoți – Will Paul, Cătălin Burlacu, Iuri Fraseniuc, Vladislav Solopa

Așadar, Craiova rămâne în patru jucători străini, având însă posibilitatea de a mai perfecta un extra-transfer până la sfârșitul lunii februarie..

SCM U Craiova primește vizita lui BC SCM Timișoara. Meciul se dispută miercuri (28.12), ora 18:00, în direct la DigiSport.

Foto: Csaba Toth / www.bcmures.com

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.