Marko Guduric, înlocuitorul lui Bogdan Bogdanovic

Marko Guduric este înlocuitorul lui Bogdan Bogdanovic. Fenerbahce Istanbul a oficializat legitimarea shooter-ului de la Steaua Roșie Belgrad. Acesta a semnat un contract cu valabilitate pe patru ani.

Un jucător deosebit de periculos în spatele semicercului, dar și în relația unu la unu, Guduric evoluează la pozițiile 2-3. El a avut medii de 7.8 puncte, 2.1 recuperări și 2.1 pase decisive pe meci în ultima ediție a Euroligii masculine.

Guduric se desparte de campioana Serbiei în pofida faptului că acesta avea contract în vigoare cu aceasta. Fenerbahce a achitat clauza de reziliere. Valoarea ei nu a fost dezvăluită până la această oră, însă aceasta vina ca o mănușă clubului belgrădean, serios afectat de probleme financiare.

Această mutare vine să ofere o nouă mostră cu privire la valoarea școlii de baschet sârbești. Totodată, decizia de a legitima un jucător aflat sub contract cu Steaua Roșie Belgrad confirmă încă o dată faptul că Zeljko Obradovic nu a uitat și nu va uita vreodată de originile sale. Chiar dacă el a jucat pentru marea rivală a Stelei Roșii. De notat că este o mutare ce va acoperi din datoriile belgrădenilor.

Reamintim faptul că Bogdan Bogdanovic s-a despărțit de Fenerbahce și a semnat un contract pe trei ani cu Sacramento Kings. Rămâne de văzut cu cine îl vor înlocui turcii pe Ekpe Udoh. Acesta are un acord cu Utah Jazz.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.