Marko Cakarevic nu mai face parte din lotul Timișoarei

BC SCM Timișoara a anunțat despărțirea de Marko Cakarevic. Acest lucru a fost oficializat la scurt timp după disputarea ultimului meci din anul 2016 al formației alb-violete.

Cakarevic a fost legitimat în vară, dar și-a pierdut locul în echipă după venirea lui Dominique Rambo. Ex-iugoslavul a bifat șase prezențe în Liga Națională, având medii statistice de 8.2 puncte, 4.0 recuperări, 2.5 pase decisive și 1.0 intercepții cu 0.7 posesii pierdute pentru 8.2 la eficiență în aproape 25 minute pe partidă. El a avut procentaje de 31% la două puncte, 29% la trei puncte și 100% la linia de pedeapsă. Marko nu a mai jucat pentru BCT din data de 9 decembrie, în eșecul suferit la Cluj.

Anunțul despărțirii de Cakarevic vine exact în ziua în care înlocuitorul său, Dominique Rambo, a avut cea mai bună prestație în uniforma Timișoarei – 26 puncte, 9 recuperări, 7 pase decisive și 35 la eficiență, cu victorie în deplasare, prima după cinci eșecuri înlănțuite în jocurile susținute departe de propria casă.

În urma acestei mutări lotul lui BC SCM Timișoara numără cinci jucători străini.

Foto: bc-tm.ro

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.