Marius Runkauskas continuă alături de Steaua CSM EximBank București

Steaua CSM EximBank București a anunțat continuarea colaborării cu lituanianul Marius Runkauskas. Acesta a semnat un angajament cu valabilitate pentru următorii doi ani.

Runkauskas a fost principalul marcator al militarilor în sezonul 2016/17, primul petrecut în uniforma roș-albastră. El a jucat 35 meciuri în Liga Națională și a avut medii de 16.9 puncte, 3.3 pase decisive, 2.4 recuperări pentru 14.4 la eficiență în 33 minute pe partidă. Marius a avut procentaje de 42% la aruncările de trei puncte și 88% la linia de pedeapsă.

Totodată, sniperul baltic a marcat cele mai multe coșuri de trei puncte în sezonul 2016/17 la nivelul Ligii Naționale. El a înscris 103 astfel de aruncări, cu trei mai multe decât al 2-lea clasat și cu 14 mai multe decât al 3-lea.

Runkauskas a mai jucat în România pentru CSU Asesoft Ploiești, în sezonul 2014/15. A fost ultimul titlu național pe care prahovenii l-au câștigat și primul obținut de jucătorul amintit în România.

Marius Runkauskas va continua alături de Steaua CSM EximBank! 🎉Jucătorul lituanian și-a prelungit contractul pentru înc…

Posted by Steaua Baschet on 11 Iulie 2017

Steaua CSM EximBank a anunțat că prin legitimarea lui Runkauskas pe mai mult de un an demarează un proiect pe termen mai lung. Așadar, este de așteptat ca mai mulți jucători să semneze angajamente cu durata dincolo de sezonul 2017/18.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.