March Madness 2017 – Gonzaga și Oregon s-au calificat la turneul final

Gonzaga și Oregon sunt primele două echipe calificate la Final Four-ul turneului NCAA. Ambele au obținut victorii în cursul serii de sâmbătă (25.03), în finalele regiunilor West și Midwest.

Revelația turneului din acest sezon, Xavier – cap de serie numărul 11 – a pierdut meciul cu principala favorită din West, Gonzaga. Rezultatul final a fost de 83-59.

Nigel Williams-Goss (foto) a totalizat 23 puncte, 8 recuperări și 4 pase decisive pentru învingători.

În schimb, Oregon – cap de serie numărul 3 – continuă parcursul excepțional din March Madness. În finala Midwest, a depășit pe Kansas, principala favorită în această regiune. Rezultatul final a fost de 74-60.

Tyler Dorsey a totalizat 27 puncte pentru învingători.

Seara de duminică (26.03) cuprinde celelalte două partide din Elite 8. Este vorba despre duelul dintre Florida (4) și South Carolina (7) în finala East, respectiv cel dintre North Carolina (1) și Kentucky (2).

Final Four-ul se va desfășura între 1 și 3 aprilie anul curent. Evenimentul se va desfășura în Phoenix, Arizona.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.