March Madness 2017 – Florida se califică în Elite 8 cu un coș în ultima secundă a prelungirilor

Chris Chiozza a marct coșul victoriei pentru Florida Gators în confruntarea cu echipa care a eliminat campioana NCAA în exercițiu, Wisconsin. Meciul a necesitat o repriză de prelungiri pentru stabilirea învingătoroarei. Scorul final a fost de 84-83.

Meciul a consemnat schimbări importante de situație. Cea mai spectaculoasă s-a consemnat în ultimul minut și jumătate din timpul de joc. Wisconsin a anulat un deficit de opt puncte în timpul amintit pentru a trimite prtida în prelungiri. În prelungiri, Wisconsin s-a desprins la cinci puncte, dar Chiozza a marcat ultimele cinci puncte ale Floridei, incluzând coșul decisiv, consemnat pe sirena ce a anunțat încheierea timpului de joc.

KeVaughn Allen a avut 35 puncte pentru învingători.

În celălalt meci al regiunii East, South Carolina a dispus de Baylor în manieră categorică. Rezultatul final a fost de 70-50.

South programează o confruntare de zile mari în Elite 8. North Carolina și Kentucky au făcut pasul decisiv pentru duelul principalelor favorite ale regiunii.

Tar Heels au depășit Butler, scor 92-80. În schimb, Wildcats au eliminat cea mai titrată universitate din istoria baschetului nord-american, UCLA, scor 86-75.

Elite 8 programeză următoarele confruntări:

East
Florida (4) vs South Carolina (7)

Midwest
Kansas (1) vs Oregon (3)

West
Gonzaga (1) vs Xavier (11)

South
North Carolina (1) vs Kentucky (2)

Aceste meciuri se dispută la finele actualei săptămâni. Învingătoarele se califică la Final Four-ul din Phoenix, programat a se desfășura în perioada 1-3 aprilie anul curent.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.