Marcel White și Vashil Fernandez au semnat cu Phoenix Galați

Marcel White și Vashil Fernandez au semnat cu Phoenix Galați. Amândoi au fost anunțați pe cale oficială de dunăreni.

White măsoară 1.98 metri și evoluează la poziția 3. În vârstă de 24 ani, se află la primul anajament în România. În sezonul 2016/17, White a jucat pentru Jacksonville și a avut medii de 15.1 puncte, 3.0 recuperări și 1.2 pase decisive în 11 partide disputate.

Fernandez are 2.08 metri și este pivot. El are 25 ani și a voluat în trecut la nivel de NBA pentru Miami Heat. În ultimul sezon a evoluat în NBDL pentru Sioux Falls și Greensboro. El a avut medii de 1.1 puncte și 2.0 recuperări în aproximativ 8 minute pe partidă.

Echipa antrenată de Florin Nini a anunțat continuarea colaborării cu Tony Gugino, Marko Pavlovic și Phillip Miller. De asemenea, a oficializat legitimările lui Cătălin Petrișor, Cameroon Rundles, Vashil Fernandez, respectiv Marcel White.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.