Marcel Davis revine la BC CSU Sibiu

BC CSU Sibiu a anunțat legitimarea lui Marcel Davis. Americanul se întoarce la gruparea galben-albastră cu scopul de a suplini absența lui Kevin Capers, care a suferit o accidentare gravă la genunchi și va rata probabil tot restul acestui sezon.

Davis este fundaș, are 23 ani și revine la formația alături de care a evoluat în sezonul precedent. Înalt de 1.88 metri, Marcel este la cel de-al 2-lea sezon din carieră la nivel profesionist. În sezonul anterior, Marcel Davis a jucat 39 meciuri și a avut medii de 10.8 puncte, 4.2 recuperări și 3.0 pase decisive.

”Am ales să înlocuim pe Kevin Capers cu Marcel Davis pentru perioada cât Capers este accidentat, pentru că îl cunoaștem foarte bine, a fost sezonul trecut la noi. Va fi un element de echilibru și de trecere de la sezonul anterior la cel actual și sper că, datorită faptului că acum avem doar jucători americani, să se simtă și el mai bine în teren și să dea randament mai bun decât în sezonul trecut. Sunt convins că va face absolut tot ce îi stă în putință pentru a ne ajuta să jucăm mai bine decât am făcut-o până acum”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu, potrivit unui comunicat emis de club.

Acesta este primul extra transfer perfectat de formația de pe Cibin. De notat că Sibiul a efectuat un singur extra transfer în sezonul precedent, însă jucătorul adus a fost utilizat exclusiv pentru antrenament. Ardelenii nu au avut nicio accidentare în sezonul 2016/17.

Davis ar putea debuta în noul sezon luni (23.10), în deplasarea de la Timișoara, cu BC SCM din localitate.

Articole din aceeași categorie

1 comentarii On Marcel Davis revine la BC CSU Sibiu

  • Un mic semn de continuitate, ce_i drept obligat. Anul trecut n-a rupt gura tirgului, insa macar stiu pe ce se pot baza.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.