Malcolm Thomas completează lotul lui Khimki Moscova

Malcolm Thomas este noul jucător al lui Khimki Moscova. În vârstă de 29 ani, el sosește de la Jilin Northeast Tigers, din campionatul Chinei.

Thomas a semnat un contract pe doi ani cu finalista Ligii VTB. El evoluează la poziția 4, măsoară 2.06 metri și revine în Euroligă, acolo unde a petrecut sezonul 2012/13, alături de Maccabi Tel-Aviv.

În cele 37 partide disputate în campionatul chinez, Malcolm Thomas a fost liderul competiției la recuperare cu o medie de 16.4. De asemenea, el a contrbiuit cu 20 puncte pe partidă.

De-a lungul carierei, Thomas a mai jucat pentru Mobis Phoebus (Corea de Sud), Los Angeles, Santa Cruz, Austin și Rio Grande (NBDL), Houston, Golden State, Utah, Chicago, Boston, Philadelphia și San Antonio (NBA), Piratas de Quebradillas (Puerto Rico) respectiv Meralco Bolts (Filipine).

De notat că Thomas devine cel de-al 7-lea străin din lotul lui Khimki, formație ce revine în Euroligă după ce a disputat finala Ligii VTB 2017. Ceilalți străini sunt Charles Jenkins, James Anderson, Stefan Markovic, Anthony Gill, Marko Todorovic și Tyler Honeycutt. Autohtonii lui Khimki sunt Alexey Shved, Viacheslav Zaytsev, Egor Vyaltsev, Dmitry Sokolov, Stanislav Ilnitskiy, Sergey Monia și Andrey Zubkov.

Așadar, lotul lui Khimki e finalizat în linii mari. Acesta cuprinde 14 jucători. De notat că Marko Todorovic este singurul străin păstrat din sezonul precedent, iar Andrey Zubkov este singurul autohton legitimat în această vară.

Khimki Moscova l-a numit în funcția de antrenor pe Georgios Bartzokas. Acesta sosește de la FC Barcelona.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.