Maccabi Tel-Aviv părăsește prima poziție în Israel

Maccabi Tel-Aviv continuă să se confrunte cu probleme. Lipsită în continuare de mai mulți jucători de bază, reprezentanta Israelului în Euroligă a suferit un nou eșec în campionat.

Maccabi a pierdut meciul cu Hapoel Eilat, în etapa a 26-a din sezonul regulat al campionatului israelien. Meciul s-a desfășurat la Tel-Aviv și s-a încheiat cu scorul de 73-76.

Este cel de-al 3-lea eșec consecutiv în campionat pentru Maccabi Tel-Aviv și al 9-lea în întreaga competiție. Cu 17 victorii la activ, formația „galbenă” părăsește prima poziție a clasamentului general.

Hapoel Eilat urcă pe locul al 3-lea în clasamentul general, cu un bilanțde 16-10.

În cadrul aceleiași runde, Hapoel Ierusalim a fost spulberată de Maccabi Ashdod, scor 92-74.

Prin urmare, locul 1 este preluat de către Hapoel Holon (18-8).

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.