Maccabi Tel-Aviv l-a ofertat pe David Blatt

Maccabi Tel-Aviv l-a contactat pe David Blatt. Celebra grupare israeliană dorește să reia colaborarea cu antrenorul care i-a adus ultimul trofeu de Euroligă.

„Galbenii” au pus pe masă o ofertă concretă. Este vorba despre un angajament pentru următorii trei ani, în valoare totală de 3.9 milioane euro. Israelienii sunt agresivi în ceea ce privește readucerea lui Blatt cu scopul de a-și stabili strategia și campania de transferuri în perspectiva următorului sezon.

Stagiunea 2016/17 a fost extrem de complicată pentru Maccabi. În pofida faptului că a beneficiat de cel mai mare buget din istorie, echipa a ratat calificarea în playoff-ul Euroligii și este condusă în prezent de al 5-lea antrenor! Formația din Tel-Aviv este antrenată în prezent de către Arie Shivek, care a calificat-o în semifinalele campionatului din Israel.

Potrivit jurnalistului Roey Gladstone, oferta lui Maccabi este valabilă până luni (12.06). Uterior, Maccabi își va canaliza atenția spre alt antrenor.

Pe de altă parte, Blatt nu pare tentat să se grăbească. El este în continuare interesat de un eventual angajament în NBA. Totodată, salariul său la Darussafaka Dogus a fost de 1.7 milioane euro. Ceea ce ar însemna că la Maccabi ar încasa cu 0.4 milioane euro/sezon mai puțin.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.