Maccabi Tel-Aviv a cucerit Winner Cup 2017

Maccabi Tel-Aviv a câștigat Winner Cup (echivalentul SuperCupei) din Israel. Gruparea galbenă a dispus de Ironi Nahariya, scor 93-79, în finala comptiției.

DeShaun Thomas (foto) a totalizat 20 puncte, 4 pase decisive, Alex Tyus a contributi cu 18 puncte, 12 recuperări, Michael Roll a încheiat cu 14 puncte, 6 pase decisive, John DiBartolomeu a bifat 11 puncte și a fost desemnat MVP al turneului, iar Jonah Bolden a terminat cu 11 puncte și 9 recuperări pentru formația antrenată de către Neven Spahija.

În replică, Alex Young a reușit 23 puncte, Denzel Livingston a adăugat 13 puncte, iar Corey Webster a încheiat cu 12 puncte penru Nahariya.

De notat că în penultimul act al competiției Maccabi Tel-Aviv a spulberat pe Maccabi Rishon LeZion la peste 30 de puncte diferență.

Devin Smith s-a retras din activitate

În altă ordine de idei, Devin Smith și-a anunțat retragerea din activitate. În vârstă de 34 ani, americanul a petrecut șase sezoane înlănțuite în uniforma lui Maccabi Tel-Aviv. El a anunțat că este forțat să renunțe la cariera profesionistă din cauza mai multor probleme de sănătate. În șapte sezoane la nivel de Euroligă, Smith a avut 150 de prezențe, cu 131 titularizări. Devin a vut medii de 10.6 puncte, 5.1 recuperări și 1.5 pase decisive în 28 minute pe partidă în competiția de top a Europei la nivel de club.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.