Maccabi Tel-Aviv continuă să aibă probleme în acest sezon

Maccabi Tel-Aviv a oficializat legitimarea lui Diamon Simpson. În vârstă de 29 ani, americanul măsoară 2.01 metri și evoluează la pozițiile 3-4.

Simpson (foto) sosește de la CEZ Nymburk, acolo unde a evoluat de la începutul acestui sezon. El a mai jucat în Israel, dar și în alte campionate din Europa, Emisfera Sudică și SUA.

Din cauza vremii nefavorabile zborul lui Simpson spre Tel-Aviv a fost decalat, astfel încât el nu va putea să debuteze pentru formația antrenată de Ainars Bagatskis în meciul cu Olympiacos Pireu, din etapa a 24-a a Euroligii masculine.

Se anunță o misiune imposibilă pentru Maccabi, formație ce va fi lipsită de serviciile lui Quincy Miller, Devin Smith, Andrew Goudelock și Joe Alexander, toți accidentați. Elenii s-au deplasat în Israel fără Vassilis Spanoulis, dar cu toți ceilalți jucători apți.

Maccabi are 8-15 la general și ocupă locul 13 în ierarhia la zi. În schimb, Olympiacos are 16-7 și se situează pe poziția a 3-a.

Foto www.basketballcl.com

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.