Maccabi Tel-Aviv a câștigat Cupa Israelului pentru a 8-a oară consecutiv

Maccabi Tel-Aviv a câștigat Cupa Israelului la baschet masculin – ediția 2017. Formația amintită a depășit pe Hapoel Ierusalim în finala competiției cu scorul de 82-68.

Prima repriză a fost adjudecată de Hapoel cu scorul de 47-42, pe fondul celor 12 puncte izbutite de Amare Stoudemire. Acesta nu a reușit să continue în aceeași notă, iar Maccabi a trecut în avantaj pe tabela de marcaj. Gruparea galbenă nu a mai cedat până la final și a triumfat la o diferență de 14 lungimi. Sfertul decisiv a consemnat un parțial de 20-10 penru Maccabi.

Drew Goudelock și Gal Mekel au totalizat câte 15 puncte. Cel din urmă a fost recompensat cu titlul de MVP al finalei. Devin Smith a terminat cu 13 puncte pentru învingători. De cealaltă parte Stoudemire a terminat cu 15 puncte marcate.

Este cel de-al 8-lea trofeu de cupă consecutiv pentru Maccabi Tel-Aviv. Totodată este cea de-a 44-a cupă in istoria clubului amintit.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.