Maccabi Tel-Aviv l-a acontat pe Jonah Bolden

Maccabi Tel-Aviv a oficializat legitimarea lui Jonah Bolden. Acesta sosește de la Steaua Roșie Belgrad, club pentru care nu a evoluat nicio secundă.

Înalt de 2.08 metri și în vârstă de 21 ani, australianul Bolden evoluează în principal la poziția 4. El a jucat pentru FMP Belgrad în ultimul sezon, având 12.9 puncte și 7.2 recuperări pe partidă, cu un procentaj de 42% la aruncările de trei puncte.

Prestațiile sale i-au convins pe cei de la Steaua Roșie să-l legitimeze, însă Maccabi a insistat pentru acest jucător. Prin urmare, campioana Serbiei a cedat, încasând clauza de reziliere în valoare de 480.000 euro. Această sumă va ajuta clubulă să mai achite din datoriile înregistrate.

Reamintim că antrenorul Dejan Radonjic a renunțat la funcție imediat după terminarea sezonului 2016/17. Motivul a fost legat de problemele financiare ale clubului belgrădean.

Steaua Roșie Belrad i-a pierdut în această vară pe Charles Jenkins (Khimki Moscova), Marko Guduric (Fenerbahce Istanbul), Luka Mitrovic (Brose Baskets), Stefan Jovic (Bayern Munchen) și Marko Simonovic (Zenit St. Petersburg). De asemenea, există șanse mari ca și Ognjen Kuzmic să nu mai continue, fiind tot mai aproape de semnătură cu Real Madrid.

Maccabi Tel-Aviv l-a numit pe Neven Spahija în funcția de antrenor principal. De asemenea, i-a transferat pe Alex Tyus, Jake Cohen (pivoți), DeShaun Thomas, Karam Mashour (extreme), Pierre Jackson, Michael Roll, Joe DiBartolomeu (fundași).

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.