Maccabi Tel-Aviv l-a acontat pe Andrew Goudelock

Andrew Goudelock este noul jucător al lui Maccabi Tel-Aviv. Anunțul a fost făcut de către jucător printr-o postare pe Twitter și a fost confirmată de clubul israelian, tot printr-o postare pe celebra rețea de socializare.

Goudelock a încheiat sezonul precedent alături de Houstom Rockets. El a ajuns în NBA după ce și-a încheiat aventura în China. În vârstă de 28 ani, jucătorul de 1.91 metri evoluează la poziția 2 și este una dintre cele mai strălucitoare individualități ce au evoluat în ultimii ani la nivel de Euroligă.

Absolvent al univesității Charleston, Drew a jucat în NBA, NBDL și China, pentru ca în Europa să evolueze la Unics Kazan, respectiv Fenerbahce Istanbul. Goudelock are un sezon în Euroligă, alături de gruparea turcă, cu 29 prezențe și 19 titularizări.

El a avut medii de 17 puncte, 2.2 recuperări și 2.1 pase decisive pentru 14.4 la eficiență. Goudelock a avut procentaj de 46% la aruncările de trei puncte la singurul sezon bifat la nivel de Euroligă.

Reamintim că în această vară, Maccabi Tel-Aviv l-a numit în funcția de antrenor pe Erez Edelstein. Sonny Weems, Maik Zirbes, DJ Seeley și Quincy Miller au semnat cu gruparea galben-albastră. Cel din urmă va rata întreg sezonul 2016/17 din cauza unei accidentări suferite recent.

Chiar și în absența lui Miller, echipa din Tel-Aviv va avea o serie de baschetbaliști impresionanți, precum Devin Smith, Taylor Rochestie, Sonny Weems și de acum Andrew Goudelock.

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.