Luka Doncic refuză Spania. Vrea să joace pentru naționala Sloveniei!

Luka Doncic, unul dintre cei mai de perspectivă tineri jucători ai baschetului european, a anunțat că dorește să joace pentru echipa națională a țării sale de baștină, Slovenia. Sportivul născut în anul 1999 a anunțat acest lucru după ce președintele Federației Spaniole de Baschet (FEB), Jorge Garbajosa a declarat că Doncic este bine venit în echipa națională a Spaniei.

Doncic va aniversa 18 ani de viață în scurt timp, motiv pentru care el a ar urma să ia o decizie importantă în ceea ce privește viitorul său la nivelul echipei naționale. Cert este că Real Madrid și Spania i-au oferit condiții excelente de formare baschetbalistică, motiv pentru care ibericii și-ar dori să aibă la dispoziție serviciile unui fundaș ce se anunță extrem de valoros.

O situație similară s-a consemnat în trecutul apropiat cu muntenegreanul Nikola Mirotic. Jucător născut în Muntenegru, sportivul amintit a fost format din punct de vedere baschetbalistic de Real Madrid. Acesta a acceptat să joace pentru naționala Spaniei, alături de care a fost campion european U20 și de seniori, fiind vicecampion olimpic.

Iată ce a postat Luka Doncic pe Twitter, referitor la propunerea spaniolilor:

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.