Ludwigsburg continuă să-și zdrobească adversarii

MHP Risesn Ludwigsburg a început faza grupelor în Basketball Champions League exact așa cum a jucat în preliminariile acestei competiții. Reprezentanta Germaniei a zdrobit PAOK Salonic, scor 103-70, în prima etapă a sezonului regulat din competiția FIBA de top destinată cluburilor.

După un prim sfert echilibrat, adjudecat de eleni cu scorul de 24-20, Ludwigsburg a trecut în control și nu a lăsat nicio speranță adversarului. În sfertul al 2-lea a anulat deficitul, a preluat conducerea și s-a desprins la opt puncte, pentru ca la intrarea în secvența decisivă diferența să fie de 26 puncte. Germanii au realizat un parțial de 58-28 pe parcursul sferturilor 2 și 3. Ultimul sfert a consemnat scorul de 25-18 în favoarea gazdelor.

Ludwigsburg a cules 19 recuperări ofensive și a terminat meciul cu 50% la aruncările din acțiune. Germanii au avut cu 11 procente peste adversar. Patru jucători de la învingători au avut cel puțin 15 puncte marcate, al 5-lea bifând 12 puncte. Niciun jucător de la PAOK Salonic nu a marcat mai mult de 12 puncte.

Thomas Walkup a totalizat 18 puncte, 7 pase decisive, Elgin Cook a adăugat 18 punte, 8 recuperări, Dwayne Evans și Kerron Johnson au bifat câte 15 puncte, iar Johannes Thiemann a terminat cu 12 puncte, 4 recuperări pentru învingători.

Acesta este cel de-al 7-lea succes înregistrat de MHP Riesen Ludwigsburg în ediția 2017/18 a Basketball Champions League. Germanii au câștigat toate partidele disputate, majoritatea dintre ele la diferențe astronomice. De notat că Ludwigsburg a fost obligată să joace trei tururi preliminare în condițiile în care în ediția precedentă a BasketballCL a fost la un coș de calificarea pentru playoff-ul competiției.

Echipa amintită a obținut șase victorii din tot atâte partide disputate și a trecut de trei tururi preliminare pentru a avansa în faza grupelor. Ludwigsburg a avut o diferență de coșaveraj de 137 puncte!

Această grupare a demonstrat pe deplin că este cel mai dificil adversar posibil pe care putea să-l întâlnească campioana României. Ludwigsburg a trecut de U-BT Cluj-Napoca, cu 78-72 și 88-77, acestea fiind cele mai echilibrate jocuri susținute de germani în preliminarii. Duelul cu campioana României s-a consemnat în cel de-al 2-lea tur preliminar. Germanii au trecut de Bosna Sarajevo în primul tur preliminar, respectiv de Basic Fit Bruxelles în cel de-al 3-lea tur.

Foto: www.championsleague.basketball

Articole din aceeași categorie

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nu vor fi publicate comentariile care sunt în afara subiectului articolului sau pe care le considerăm ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase sau neadecvate. Linkurile utile în context sunt binevenite.

Sliding Sidebar

Despre Noi

24secunde este un site dedicat, în special, analizelor și comentariilor despre baschetul românesc.

Publicăm și știri, unele mai detaliate, puse în context și însoțite de câte cu un paragraf cu un comentariu, altele scurte, grupate sub titulatura ”Ultima oră”.

24secunde.ro este întruchiparea unei pasiuni, drept urmare principalul nostru țel nu este traficul.

Normal că vrem să avem, zilnic, mii de cititori care să lase tot atâtea comentarii, dar nu acesta este obiectivul nostru primordial.

În primul rând, vrem să vă oferim texte de o calitate foarte bună.

În al doilea rând, vrem să creem o comunitate în care să se discute despre problemele reale ale baschetului românesc și despre soluțiile de dezvoltare a acestuia, fără antipatii legate de echipa favorită, orașul de domiciliu sau alte astfel de lucruri derizorii.

Sperăm să reușim toate acestea, iar 24secunde.ro să devină un reper în presa de baschet din România.